Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open

VIDEO | Florin Maxim nu îşi explică ce a fost cu elevii săi. ”Nu îmi găsesc cuvintele! Trebuie să le cer o părere”

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21696601/2/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-2.jpg

Corvinul Hunedoara a pierdut, scor 1-2, cu formaţia kazahă Astana, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Antrenorul câştiătoarei Cupei României, Florin Maxim, a declarat că este dezamăgit de cum au gestionat elevii săi repriza a doua.

”Asta vorbeam cu băieţii, singura dată când nu am explicaţii. Nu-mi găsesc cuvintele. Trebuie să ajung în vestiar să le cer o părere şi băieţilor. Am pierdut foarte uşor mingea.

Le-am spus să nu forţăm, să nu-i băgăm în joc. Au aşteptat, au avut răbdare, noi le-am dat mingea, am luat primul gol, al doilea şi am fost incapabili să reacţionăm.

Am avut apoi o tresărire de orgoliu, dar nu am arătat bine deloc în a doua repriză. Mergem acolo să câştigăm şi să ne calificăm, chiar cred în lucrul ăsta.

Două goluri foarte uşoare, e meteahna noastră, nu am ieşit în întâmpinare. Sper să învăţăm din astea şi să mergem mai departe”
, a spus Maxim, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri