Ultima oră
Fostul internaţional englez Andy Carroll va juca la Bordeaux, în liga a patra franceză Fostul internaţional englez Andy Carroll va juca la Bordeaux, în liga a patra franceză
Lovitură de imagine! Iosif Rotariu s-a înţeles cu un club din Superliga Lovitură de imagine! Iosif Rotariu s-a înţeles cu un club din Superliga
Campioana U BT Cluj încheie seria amicalelor cu un eşec, în deplasare, cu Bekiktaş

Campioana U BT Cluj încheie seria amicalelor cu un eşec, în deplasare, cu Bekiktaş
Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay
Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun” Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun”
Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi” Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi”

VIDEO | FCSB - UTA 2-0. Victorie extrem de preţioasă pentru campioană

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21714383/2/fcsb-uta-arad-superliga-superbet-01-09-2024.jpg

FCSB s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, cu formaţia arădeană UTA, în etapa a opta din Superligă.

Arădenii au început meciul de pe Arcul de Triumf cu o ratare uriaşă a lui Kadiri, şut peste poartă din careu, dintr-o poziţie excelentă, în minutul 2. Cei care au deschis scorul au fost însă jucătorii echipei gazdă, în minutul 16, când Octavian Popescu a centrat şi Ngezana a înscris cu o lovitură de cap. Portarul Robert Popa a prins balonul la lovitura de cap a lui Lixandru, din minutul 27, şi la pauză bucureştenii au intrat în avantaj la pauză. După reluare, Cîmpanu a trimis puţin pe lângă poarta lui Târnovanu, în minutul 54.

Un minut mai târziu arbitrul a dictat penalti pentru un henţ al lui Conte, analiza VAR a confirmat lovitura de pedeapsă, însă Alexandru Băluţă a executat slab şi Robert Popa a respins. Totuşi, Băluţă a profitat de o pasă a lui Daniel Popa şi a marcat pentru 2-0 în minutul 87, aducând a doua victorie în Superligă pentru FCSB, care urcă pe locul 9, cu 8 puncte.

UTA Arad este pe 13, cu 7 puncte. Lixandru, mijlocaşul de la FCSB, s-a accidentat şi va rata, probabil, convocarea la echipa naţională a României.

VIDEO | FCSB - UTA 2-0 (Ngezana 16, Băluţă 87), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Panţîru - Lixandru (cpt.), Alhassan - Ştefănescu, Băluţă, Oct. Popescu - D. Popa
  • UTA: R. Popa - Dozi, I. Conte, Paulolo, Trif - Fabry (cpt.), Hrezdac, Van Durmen - Cîmpanu, Kadiri, V. Costache

Minutul 90+5: Final de meci! FCSB bate cu 2-0.

Minutul 87: GOL FCSB! Popa deviază la Băluţă, care reia din careu. Mingea a fost atinsă de Conte şi a trecut peste portar.

Minutul 79: Edjouma reia spectaculos din cădere, dar mingea este deviată în corner.

Minutul 71: Băluţă sprintează spre poartă şi îl lobează pe Popa. Portarul celor de la UTA atinge mingea şi respinge.

Minutul 65: Van Durmen şutează de la distanţă puţin pe lângă bară.

Minutul 58: Conte atinge cu mâna o minge şutată de Baeten. Popa scoate la execuţia de la punctul cu var a lui Băluţă, apoi Alhassan vine pe respinge şi trimite peste.

Mintutul 54: Cîmpanu primeşte în 10 metri, dar trimite pe lângă.

Minutul 46: Popa prinde un şut excelent de la distanţă. Mingea a trecut puţin peste poartă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-0 pentru FCSB.

Minutul 27: Lixandru trimite cu capul din 3 metri. Popa nu a avut emoţii.

Minutul 16: GOL FCSB! Tavi Popescu bate o lovitură liberă. Mingea este uşor deviată, iar Ngezana are un reflex de senzaţie şi trimite cu capul în poartă.

Minutul 2: Kadiri păcăleşte defensiva, dar reia pese din câţiva metri.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------

FCSB are un start dezastruos de sezon. Campioana României se află pe penultimul loc, cu 5 puncte acumulate după 6 etape. „Roş-albaştri” au un bilanţ horror în acest sezon în care au reuşit o singură victorie, două egaluri şi 3 înfrângeri.

Nici UTA nu stă prea bine. Arădenii au şi ei doar o victorie, dar au obţinut 4 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri. Trupa lui Mircea Rednic ocupă locul 12 în clasament, cu 7 puncte din tot atâtea etape.

Ultima întâlnire dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria categorică a FCSB-ului, scor 4-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele