Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSV | Avalanşă de oferte pentru oamenii cheie ai CFR-ului. ”Prezintă interes”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21257266/1/cfr.jpg

CFR Cluj piarde doi oameni de bază. Yuri Matias (28 de ani) ajunge sub comanda lui Adrian Mutu la Neftci Baku (Azerbaijan), iar Andrei Burcă (30 de ani) va juca la Al-Akhdoud (Arabia Saudită).

Cei de la Digi Sport scriu că fosta campioana va primi 400.000 în schimbul lui Yuri, iar cedarea lui Burcă le va aduce 1 milion de euro în cont.

Oficialul celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj a dezvăluit la Fotbal Show că fosta campioană e posibil să mai piardă alţi oameni de bază în această vară, fiind interes mare din partea unui număr semnificativ de cluburi.

Yeboah şi Krasniqi ar putea fi următoarele plecări de la trupa pregătită de Andrea Mandorlini.

 

”Eu vorbesc de transferuri în momentul în care s-a postat pe site-ul nostru şi dezvolt orice subiect. Dar pentru că o situaţia specială, confirm doar ce am spus zilele trecute, când am afirmat într-o intervenţie că există interes pentru Burcă şi pentru Yuri.

Suntem pregătiţi în situaţia în care se va realiza transferul acestora să fim acoperiţi. (n.r. dacă mai sunt soluţii în apărare) Avem 4 jucători în zona centrală. Ne gândim să aducem, deja se lucrează.

Vorbim de jucători foarte buni şi e normal să existe interes pentru ei. Avem şi limită de plecări, dar în situaţia în care vor apărarea oferte bune, lumea se interesează şi de Yeboah, care a fost golgheterul Cupei Africii U23, prezintă interes. Mai e şi Krasniqi, noi ne bucurăm că avem interes din partea unor cluburi.

Să nu vă gândiţi că cedăm toată echipa, obiectivul de a câştiga campionatul rămâne”
, a dezvăluit preşedintele lui CFR, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele