Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

VIDEO EXCLUSIV ǀ Replică devastatoare a lui Gigi Becali pentru Vasile Dîncu: ”Vrei să fim de râsul lumii? Noi să fim pe locul 1 la mizerii?”

FCSB Publicat pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a propus un pariu senatorului PSD, Vasile Dîncu, cu privire la modificările aduse Legii Sportului care ar permite CSA Steaua să aibă drept de promovare.

Pariul lui Gigi Becali cu Vasile Dîncu

Becali mizează că noua formă iniţiată de social-democrat nu va trece în Parlament. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a punctat asupra ideii că actul normativ reprezintă o anomalie, deoarece patronii din Superligă ar urma să înfrunte o echipă finanţată din taxele pe care ei le achită statului român.

Latifundiarul a adăugat într-o manieră tranşantă că existenţa unei echipe departamentale în Superligă ar face România de râs şi ar plasa-o pe primul loc ”la mizerii”.

”Să vină şi să facem pariu! El are influenţă în PSD, eu nu am! Să facă pariu cu mine! El e membru în PSD, eu nu sunt, dar fac pariu că nu trece legea! Anomalia, logica e că eu plătesc taxe la stat, cam două milioane de euro pe an. Taxe, nu TVA! Craiova plăteşte şi ea vreo două milioane, CFR mai mult. Noi, patronii, plătim taxe la stat care se duc la CSA! Se luptă cu noi, cu banii noştri.

Eu îl întreb pe nenea Dîncu Mustaţă: <<Măi, nea Dîncule, măi! Vrei să fii bogat, dar să ne întoarcem în comunism? Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?>>. Dacă nu există în Europa de Vest echipă departamentală, noi să avem? Noi să fim pe locul 1 la mizerii?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Latifundiarul a fost, de asemenea, ironic la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, despre care a spus că îi poate face dosar pentru ”trafic de influenţă pe dragoste pe lume”. 

”Eu nu am nimic cu Dîncu, numai că spun mentalitatea lui. Poate-mi face DNA un dosar, că nu am lăsat eu legea să treacă (n.r. - o spune ironic, râde). Însă, ăia de la PSD mă admiră, eu sunt prieten cu ei, poate ştiu că mă supără pe mine legea. Poate îmi face DNA dosar că am nume influent, că mă iubeşte lumea. Trafic de influenţă pe dragoste pe lume.”, a mai precizat Becali. 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele