Ultima oră
Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay
Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun” Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun”
Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi” Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi”
Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală
Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri
Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers

VIDEO | Denis Alibec a dezvăluit motivul pentru care s-a răstit la Grigoryan. "Nu sunt răsplătit"

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 00:01
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21733273/1/petrolul-ploiesti-farul-constanta-superliga-superbet-14-09-2024-1.jpg

 

 

Petrolul şi Farul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, la Ploieşti.

Denis Alibec a deschis scorul, dar a ieşit în evidenţă şi din cauza conflictului pe care l-a avut cu Grigoryan. În prima repriză, atacantul s-a răstit la colegul său.

După meci, Alibec a dezvăluit care a fost motivul pentru care a recurs la o astfel de reacţie şi a spus că s-a împăcat cu Grigoryan, după ce i-a cerut armeanului scuze la pauză.

"A fost un meci frumos. Au fost ocazii de ambele părţi. Cred că meritam să câştigăm. Am avut o şansă foarte mare la 1-0 pentru noi. Chiar i-am analizat ieri, ne-am uitat că la fazele fixe sunt periculoşi, că marchează mereu pe final şi exact asta s-a întâmplat. N-am reuşit să gestionăm bine.

Ne-am retras puţin pe final, n-am mai pus probleme în atac şi s-a văzut. Am făcut faulturi prosteşti în afara careului şi au reuşit să înscrie.

La gol am scăpat singur, ştiam că fundaşii lor centrali se aruncă, ştiam că sunt slabi la unu contra unu şi exact asta am făcut. Sunt bucuros că am reuşit să marchez, să ies sănătos de pe teren. Chiar m-am simţit foarte bine, cred că sunt pregătit fizic să joc 90 de minute.

(n.r - despre conflictul cu Grigoryan) Mă cunoaşteţi, ştiţi că sunt nervos, dau totul pe teren şi sunt supărat când nu sunt răsplătit pentru asta. Da, ne-am împăcat, trece imediat. Mi-am cerut scuze la pauză şi nu e nicio problemă.

Cred că trebuie să avem mai multă încredere în noi, să credem că putem prinde play-off-ul, dar dacă vom continua aşa va fi greu", a spus Denis Alibec.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele