Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

VIDEO | Corvinul - Astana 1-2. Hunedorenii păstrează speranţe la retur pe fondul unei prime reprize foarte bune

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21693877/2/fc-corvinul-hunedoara-fc-astana-confernce-league-al-treilea-tur-preliminar-08-08-2024.jpg

Corvinul Hunedoara a pierdut, scor 1-2, cu formaţia kazahă Astana, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Corvinul Hunedoara a jucat curajos pe Municipalul din Sibiu cu Astana. Gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin lovitura de cap a lui Antonio Manolache. Kazahii au trecut pe lângă egalare în minutul 45, când Ousmane Camara a luftat în faţa porţii goale. Oaspeţii au egalat în minutul 62, prin acelaşi Camara, pentru ca în minutul 70 portarul hunedorean Lefter să intervină cu un reflex extraordinar la lovitura de cap a lui Geoffrey Chinedu.

Tot Chinedu a înscris însă în minutul 80 golul victoriei pentru kazahi, care s-au impus cu 2-1 şi pleacă cu prima şansă în returul din Kazahstan.

VIDEO | Corvinul - Astana 1-2 (Manolache 36 / Camara 62, Charles 80), pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Corvinul: Lefter – Bradu, Lică, Manolache, Roger – Pop, Hrezdac – Neacşa, Ubbink, Pîrvulescu – Lupu
  • Astana: Condric – Kazukolovas, Marochkin, Amanovic – Bartolec, Ebong, Gripshi, Vorogovskiy – Tomasov, Charles, Camara

Minutul 90+5: Final de meci! Astana bate cu 2-1.

Minutul 80: GOL Astana! Acţiune rapidă a oaspeţilor în flancul stâng, apărarea e prinsă pe picior greşit de Charles.

Minutul 62: GOL Astana! Camara primeşte în careu, driblează tot ce vede în cale şi plasează bine.

Minutul 54: Lefter scoate spectaculos la o minge trimisă din 10 metri cu capul.

Minutul 49: Manolache reia puţin peste poartă un balon venit la bara a doua din corner.

Minutul 45+3: Pauză! Corvinul conduce cu 1-0.

Minutul 45: Tomasov scapă pe contraatac şi scoate perfect în faţa porţii la Camara, care nu poate relua în poarta şi se loveşte de bară.

Minutul 41: Pîrvulescu şutează în forţă, dar Condric scoate.

Minutul 36: GOL Corvinul! Manolache a trimis perfect plasat cu capul. Mingea a venit din corner.

Minutul 30: Roger a reluat în forţă pe centrul porţii din 15 metri.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Corvinul vine după eliminarea din turul 2 Europa League, după ce Rijeka s-a impus cu 1-0 la general, şi îşi continuă aventura europeană în Conference League, acolo unde va da piept cu Astana. Hunedorenii speră la o nouă surpriză, precum cea din primul tur, când s-au impus cu 4-2 la general în faţa lui Paks, echipă ce a terminat pe locul 2 în prima ligă din Ungaria, sezonul trecut.

De cealaltă parte, Astana nu o duce prea bine în prima ligă din Kazahstan, acolo unde se află abia pe locul 8, după 13 meciuri jucat şi unde este la 10 puncte de liderul Aktobe. FC Astana a trecut de Milsami din Republica Moldova cu 2-1 la general pentru a ajunge în turul 3 Conference League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri