Ultima oră
MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport
Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!” Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!”
Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil” Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil”
Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA
E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare” E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare”
Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat

VIDEO | Bradley Barcola a înscris cel mai rapid gol din istoria echipei Franţei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21725160/1/barcola.jpg

Francezul Bradley Barcola a fost extrem de rapid vineri seara împotriva Italiei, deschizând scorul pentru Les Bleus după doar treisprezece secunde de joc, relatează L'Equipe.

Bradley Barcola a avut nevoie de doar 13 secunde pentru a prelua mingea de la picioarele lui Di Lorenzo, a alerga spre poartă şi a-l învinge pe Gianluigi Donnarumma, coechipierul său de la PSG.

Recordul precedent data de la Cupa Mondială din 1978. În deschiderea turneului, Bernard Lacombe a înscris în faţa Italiei după 36 de secunde (echipa lui Dino Zoff a câştigat cu 2-1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri