Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | Al Hilal - Al Nassr 1-1 (5-4 d.p.). Al Hilal a cucerit Cupa Regelui Arabiei Saudite. Ronaldo a plâns în hohote după ce a ratat încă un trofeu cu Al Nassr

Arabia Saudita Publicat pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40169/21612882/2/profimedia-0877945746.jpg

Al Hilal s-a impus în finala Cupei Regelui Arabiei Saudite, după 5-4 la loviturile de departajare, în faţa lui Al Nassr. Partida s-a încheiat 1-1, după 120 de minute.

La Jeddah, finala Cupei Regelui a început cu un gol marcat repede de campioana Al-Hilal, care a deschis scorul în minutul 7, prin Aleksandar Mitrovic. Al-Nassr, deşi i-a avut în teren pe Cristiano Ronaldo, Sadio Mane şi Brozovic, nu au reuşit să egaleze, iar la pauză Al-Hilal a intrat cu avantaj minim. Echipa lui Ronaldo a rămas în zece în minutul 56, după eliminarea portarului David Ospina. Al-Hilal a avut şi ea un jucător eliminat, pe Ali Abulayhi, în minutul 87, iar un minut mai târziu Al-Nassr a egalat prin golul lui Ayman Ahmed. După alte două minute Kalidou Koulibaly a fost şi el eliminat, lăsând pe Al-Hilal în nouă oameni şi meciul s-a dus în prelungiri.

Cum nu s-a mai înscris, soarta trofeului a fost decisă la lovituri de departajare. Ruben Neves (Al-Hilal) şi Alex Telles (Al-Nassr) au fost vedetele care au ratat loviturile de departajare.

Cristiano Ronaldo a fost vizibil afectat la finalul partidei şi a plâns în hohote, după ce a ratat câştigarea primului său trofeu în tricoul lui Al Nassr.

Al Hilal - Al Nassr 1-1 (5-4 d.p.) (Mitrovic A. 7' / Yahya 88'), în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • Al Hilal: Bono - Abdulhamid, Koulibaly, Al Bulayhi, Lodi - Neves, Al Faraj - Michael, Malcom, Al Dawsari - Mitrovic
  • Rezerve: Al Owais, Al Burayk, Al Dawsari, Al Hamdan, Al Qahtani, Al Shahrani, Al Shehri, Kanno, Tambakti
  •  
  • Al Nassr: Ospina - Al Ghannam, Lajami, Al Amri, Telles - Al Khaibari - Yahya, Otavio, Brozovic, Mane - Ronaldo
  • Rezerve: Al Fatil, Al Hassan, Al Najei, Al Nemer, Al Sulaiheem, Boushal, Ghareeb, Hibah, Qasem

Al Hilal s-a impus cu 5-4 la loviturile de departajare, după ce Al Namer a ratat de la punctul cu var.

Min. 120+2: Final al minutelor de prelungire. Vom avea lovituri de departajare!

Min. 91: A început prima repriză de prelugiri!

Min. 90+8: Final de meci! Urmează prelunigiri în Cupa Regelui Arabiei Saudite.

Min. 90+1: Al doilea cartonaş roşu văzut de Al Hilal! Koulibaly este şi el eliminat după o intervenţie dură asupra portarului advers.

Min. 88: GOOOL marcat de Al Nassr! Yahya a egalat cu o lovitură de cap, în urma unui aut executat lung.

Min. 87: Cartonaş roşu văzut de Al Hilal! Al Bulayhi a văzut cartonaşul roşu şi şi-a lăsat echipa în 10.

Min. 86: Ocazie imensă ratată de Al Hilal! Mitrovic a ratat o ocazie rarisimă.

Min. 84: Ocazie mare pentru Al Nassr! Yahya a preluat excelent în careu, dar Bono a scos în corner şutul jucătorului arab.

Min. 56: Cartonaş roşu pentru Al Nassr! Ospina a respins mingea cu mâna în afara careului şi a fost eliminat.

Min. 46: Execuţie marcă înregistrată pentru Cristiano Ronaldo! Lusitanul a trimis mingea în bară din foarfecă şi l-a lăsat pe Bono fără replică, aşa cum îl lăsa şi pe Buffon în 2018.

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45+6: Final de primă repriză! 

Min. 35: Ocazie mare pentru Al Nassr! Cristiano Ronaldo a rămas singur cu Bono, dar portarul marocan a reuşit să respingă.

Min. 7: GOOOL marcat de Al Hilal! Malcom l-a servit perfect pe Mitrovic, iar sârbul nu a dezamăgit şi a deschis scorul.

Min. 6: Ocazie mare pentru Al Nassr! Mane a fost foarte aproape de a deschide scorul, dar a trimis peste poartă dintr-o poziţie ideală.

Min. 1: A început partida! 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Echipa lui Cristiano Ronaldo va încerca să câştige primul trofeu stagional, după ce rivala de astăzi a câştigat fără probleme titlul.

Al Hilal a încheiat sezonul pe primul loc, cu 96 de puncte, iar Al Nassr a terminat stagiunea pe poziţia secundă, cu 82 de puncte.

În Cupa Regelui, Al Hilal a trecut de Al Jabalain, Al Hazem, Al Taawon şi Al Ittihad. De cealaltă parte, Al Nassr a ajuns în finală după ce le-a învins pe Ohod, Al Ettifaq, Al Shabab şi Al Khaleej.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arabia Saudita

Ultimele articole Toate articolele