Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1. Execuţie superbă semnată de Bordeianu
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Paul Pogba, în negocieri cu Al Nassr

Arabia Saudita Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:16
mail-share icon Email

După ce a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj, Paul Pogba va putea reveni mai repede pe teren.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40169/21815060/1/profimedia-0847708680.jpg

TAS a decis să reducă pedeapsa fotbalistului francez, iar Pogba va putea începe să se antreneze în ianuarie 2025 şi să intre pe teren în martie 2025.

Totuşi, revenirea lui Pogba se pare că nu va avea loc la Juventus, club la care este în continuare legitimat. Paul Pogba vrea un început nou în carieră la un alt club. De cealaltă parte, nici cei de la Juventus nu îşi doresc să continue colaborarea, iar astfel, a doua experienţă a lui Pogba la Juventus se apropie de final. Decizia pare a fi luată de ambele părţi, astfel că rămâne de stabilit doar termenii financiari ai rupturii. 

Se pare că Paul Poigba nu a stat prea mult pe gânduri şi a început negocierile cu Al Nassr, conform Team Talk. Pe lângă echipa la care joacă Cristiano Ronaldo, se pare că de serviciile francezului s-au interesat Marseille şi echipe din MLS, dar Al Nassr pare a fi în pole position în lupta pentru semnătura lui Pogba.

De când a revenit în Italia, mijlocaşul de 31 de ani a bifat doar 12 meciuri în sezoanele 2022/2023 şi 2023/2024, nereuşind să marcheze vreun gol, după ce la prima experienţă la Juventus, Pogba marcase 34 de goluri în 178 de meciuri.

Pe lângă Juventus, Paul Pogba a mai evoluat la Manchester United de-a lungul carierei.

mail-share icon Email
viewscnt

Arabia Saudita

Ultimele articole Toate articolele