Ultima oră
Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu
Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon

Victorie în teren pentru naţională, victorie clară în audienţe pentru Prima TV

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728539/1/romania-lituania.jpg

Naţionala lui Mircea Lucescu a adus bucuria în inimile a milioane de români. La final partidei cu Lituania din UEFA Nations League tricolorii au învins cu 3-1 şi şi-au asigurat primul loc în grupă după primele două partide, cu maximum de puncte.

Victoria Naţionalei a adus cifre record în audienţe pentru Prima TV, care a fost lider de piaţă pe toate categoriile de public. În fiecare minut al meciului, la nivel naţional (All+g), peste 1,6 milioane de telespectatori au privit partida din Ghencea.  Potrivit datelor Kantar Media, 27.6% din cei care se uitau la televizor în intervalul 21:45-23:40, erau la Prima TV.

La nivel naţional, 21-59, Prima TV a înregistrat 9,54 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 30.7%. La mare distanţă, pe poziţia secundă, se clasa Pro TV (5,68 % rating) şi Antena 1 (4,34 % rating).

La nivelul întregii ţări, peste 2,7 milioane de români au urmărit cel puţin un minut din partida România-Lituania, iar în minutul de aur (22:32), la Prima TV, se uitau 1.9 milioane de spectator.

Şi la nivel urban, 18-54, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever a fost lider absolut, la mare distanţă de competitori. Prima TV a inregistrat, potrivit Kantar Media, 10.68% rating şi o cotă de piaţă de 36.2%.

Unu din doi bărbaţi din România care se aflau în faţa micului ecran urmăreau evoluţia Naţionalei la Prima TV. În această categorie, bărbaţi 18+ urban (+g), Prima TV a înregistrat 17.4% rating cu o cotă de piaţă de 43,8%.

Generaţia de Suflet îşi continuă aventura în UEFA Nations League şi luptă pentru calificarea la Cupa Mondială din 2026.

Meciurile României la Prima TV:

Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45

  • Cipru – România

Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45

  • România – Cipru

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri