Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor

Victor Becali a şters pe jos cu "urmaşul" lui Gică Hagi! "Ar fi mai bine să se trateze"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21606650/1/fc-voluntari-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-30-08-2019.jpg

Numit de Gică Hagi, în 2003, drept succesorul său, Alin Stoica a avut o carieră cu mult sub aşteptări. După 2003, Stoica nici măcar nu a mai îmbrăcat tricoul naţionalei, iar experienţele ulterioare de la FC Naţional şi Poli Timişoara au fost de-a dreptul ridicole.

Singurul campionat unde a impresionat a fost cel belgian. Alin Stoica era văzut, la finalul anilor 90, drept cel mai promiţător fotbalist din întrecerea internă a Belgiei, dar anii au tot trecut peste el, iar Stoica a rămas doar o speranţă.

Alin Stoica s-a remarcat mai mult cu ieşirile în presă. Chiar în urmă cu doar câteva zile, fostul fotbalist a criticat în termeni dur meciul Generaţiei de Aur.

Victor Becali nu a mai rezistat şi a pus tunurile pe Stoica. De asemenea, impresarul a luat în derâdere zvonul că fostul jucător ar fi fost dorit de Real Madrid.

”(n.r. Vă sunau fotbaliştii să vă înjure?) Păi, eu pot să înjur mai tare decât ei, pe ăia de care spui tu şi îi chemi la emisiune, dar este vreunul care a vorbit bine? Ştii cum l-a vrut Real Madrid? (n.r. pe Alin Stoica) Cum te-a vrut pe tine la NASA.

Hai să îţi spun, astea sunt poveşti (n.r. că l-a vrut Real Madrid pe Stoica) pe care le băgam noi în presă, cum te-au vrut pe tine la NASA aşa îl voia pe el la Real Madrid, te-a vrut la NASA?

Nu l-a vrut pe Alin Stoica, dar o să spun, ne ducem odată la Brugge, cu Gică Popescu, avea Alin Stoica un antrenor care jucase cu Popescu.

Popescu zice: ’Dacă ai fi antrenor, l-ai băga pe ăsta'. Păi ce să îi spun eu lu’ ăsta?’

Aşa dădea în minge de făcea jumătate de oră până la poartă. Păi cu asemenea atitundine nu joci fotbal la nivel mare.

(n.r. A fugit Alin Stoica din cantonament de la Izvorani?) Eu sunt amnezic. Nu îmi aduc aminte, Alin Stoica e tânăr, are memorie, păi ce ar fi dacă aş spune ceva de el? Mie îmi e prea ruşine, dar nu ştiu...părerea mea e că îi daţi prea multă atenţie unui om care nu are nimic de spus.

Crede-mă că nu are nimic de spus. Vă place ce spune de Hagi, de Mutu. El a ajuns să vorbească despre Hagi? E ca la dentist, te duci şi-ţi dă cu apă de gură să te clăteşti, cum să vorbească el de Hagi, cine e Alin Stoica? Că a fost talentat. Ştii câţi au fost talentaţi?

Aşa că lăsaţi-mă pe mine cu fotbalişti care sună noaptea, din păcate cred că are probleme psihice. Doamne fereşte, cred că ar fi mai bine să se trateze decât să sune şi să ia interviuri", a declarat Victor Becali la podcastul iAM Ştucan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele