Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Universitatea Craiova l-a "rezolvat" pe Mitriţă! Replica dură a Federaţiei după mesajul acid postat de olteni! ”Nu îşi are locul în fotbalul românesc”

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 26 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21606093/1/universitatea-craiova-otelul-galati-cupa-romaniei-betano-4-04-2024.jpg

Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj se vor duela, duminică, de la ora 20:00, în barajul pentru calificare în Conference League. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înfruntarea este o adevărată finală. Deşi echipa din Bănie a terminat sezonul pe locul 3, iar ardelenii abia pe 10, toata rezultatele pozitive reuşite de Universitatea Craiova vor fi în zadar, dacă formaţia pregătită de Gâlcă nu se va califica în Europa.

Astfel, este fără noimă mesajul postat, duminică, de olteni, pe Facebook. 

Clubul din Bănie a publicat o fotografie cu Mitriţă îmbrăcat în tricoul echipei naţionale cu următorul text: ”Mitriţă suntem toţi! În seara aceasta este şi despre noi şi despre Alex Mitriţă. Sudul trăieşte altfel, nu iartă şi nu uită!”.

Postarea nu a rămas fără urmări, mai ales că Mitriţă s-a dat în spectacol, în urmă cu trei ani, pe când era convocat la echipa naţională.

FRF a răspuns dur, a punctat că a luat la cunoştinţă postarea şi a precizat că apele trebuie să fie calme în sânul naţionalei, semn că postarea l-ar putea scoate definitiv pe Mitriţă din circuitul naţionelei şi pentru acţiunile de după turneul final din Germania.

”Federaţia Română de Fotbal a luat act de postarea publicată pe pagina oficială de Facebook a clubului Universitatea Craiova, ce conţine mesajul: „Mitriţă suntem toţi!… Sudul trăieşte altfel, nu iartă şi nu uită!”. Considerăm că acest tip de mesaj poate fi perceput inclusiv ca o instigare la ură, lucru pe care FRF nu îl poate accepta şi care nu îşi are locul în fotbalul românesc!

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale, a demonstrat că poate obţine performanţe deosebite, calificându-ne la EURO într-un moment în care mulţi nu credeau în această posibilitate. Este esenţial să creăm o atmosferă de linişte şi sprijin pentru echipa naţională, astfel încât să putem obţine rezultate cât mai bune la turneul final, ceea ce ar fi în beneficiul întregii comunităţi fotbalistice din România.

FRF face un apel către întreaga familie a fotbalului românesc, un apel de unitate şi susţinere! Împreună, putem contribui la succesul echipei naţionale şi la promovarea valorilor pozitive ale fotbalului! De asemenea, FRF speră ca această calificare la EURO 2024 să fie urmată de un parcurs cât mai lung al cluburilor în competiţiile europene pentru că: obiectivele echipei nationale sunt şi ale cluburilor, iar obiectivele cluburilor sunt şi ale echipei naţionale. Mai buni împreună!”, a transmis FRF, conform Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri