Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Un "tricolor", aproape să semneze un nou contract

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21617386/1/antrenament-oficial-romania-inaintea-meciului-impotriva-andorra-14-10-2023.jpg

România revine la EURO după o pauză de opt ani. Selecţionata condusă de Edi Iordănescu le va întâlni pe Ucraina, Slovacia şi Belgia.

Majoritatea "tricolorilor" aşteaptă finalul turneului final înainte de a semna un angajament pentru stagiunea viitoare. Motivul este unul lesne de înţeles. În cazul în care România va face o figură frumoasă, unii fotbalişti, în funcţie de prestaţii, ar putea prinde contracte foarte bune.

Totuşi, Deian Sorescu ar urma să semneze un nou contract înaintea turneului din Germania. Cei de la Gaziantep îşi doresc să continue colaborarea cu jucătorul român.

”Se vor lua măsuri pentru păstrarea lui Sorescu, al cărui contract cu Gaziantep Football Club a expirat. Scopul echipei roş-negre este ca Sorescu să rămână şi în noul sezon. Antrenorul Selçuk İnan vrea ca Sorescu să fie ţinut.

Jucătorul s-a evidenţiat prin fotbalul pe care l-a jucat pentru roş-negri, în a doua jumătate a sezonului, când a marcat 4 goluri, deşi evoluează ca extremă. Se vor căuta modalităţi de negociere a unui nou acord cu jucătorul român”, au precizat turcii de la Telgraf.

În vârstă de 26 de ani, Sorescu a fost împrumutat de Rakow la Gaziantep, în acest sezon. De-a lungul carierei, fotbalistul român a mai evoluat la Poli Timişoara, Millenium Giarmata, Dinamo şi FCSB. Deian Sorescu a strâns până acum 16 selecţii pentru naţionala României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele