Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Un titular de la FCSB i-a ironizat pe rapidişti

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21555198/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024-5.jpg

Deşi a învins-o pe FCSB, scor 4-0, în ultima etapă a sezonului regular şi a părut că e o pretendetă serioasă la titlu, Rapid a avut un parcurs dezastruos în play-off.

Formaţia din Giuleşti este singura ca nu a acumulat vreun punct în play-off şi a ajuns să tremure serios pentru un loc în cupele europene.

În acest context, Mihai Lixandru a spus că el şi coechipierii săi nu vor să facă "nuntă" şi i-a ironizat pe rapidişti.

”Finalul de campionat o să fie cum a fost tot campionatul, greu, pentru că aţi văzut că orice echipă poate să bată orice echipă.

Suntem pregătiţi şi încrezători, nu ne dorim să facem nuntă, cum s-a întâmplat la alte echipe. Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri.

Rămânem echilibraţi, suntem conştienţi că putem să strângem înfrângeri la rând dacă nu rămânem aceeaşi echipă de la începutul campionatului”, a spus Mihai Lixandru, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele