Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna

Liga II Publicat de Daian Cutu ieri, 20:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21805247/1/lita-dumitru.png

 

 

Steaua şi Concordia Chiajna se vor duela, astăzi, de la ora 20:00, în Liga 2. Meciul va putea fi urmărit la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Se anunţă un nou sezon fără promovare la Chiajna, deşi ambiţiile au fost mari înainte de prima etapă. Situaţia din clasament e foarte modestă. Conducerea a decis pe cale amiabilă să renunţe la colaborarea cu antrenorul Ilie Poenaru, dar şi cu staff-ul acestuia.

Director tehnic în mandatul lui Poenaru, reputatul Liţă Dumitru (74 de ani) este noul principal şi îşi face debutul pe banca tehnică împotriva ”militarilor”.

 

Ilfovenii au câştigat prima confruntare stagională

Înaintea duelul de astăzi, Steaua Bucureşti ocupă poziţia a patra, cu 17 puncte strânse în primele 9 etape. Echipa pregătită de Daniel Oprţia are cea mai bună apărare din campionat, cu doar trei goluri încasate.

De cealaltă partde, Concordia Chiajna a primit nu mai puţin de 13 goluri şi se află pe locul al 16-lea, cu 11 puncte.

Partida de astăzi va fi a doua dintre cele două din acest sezon. În Cupa României, Concordia Chiajna a trecut de Steaua la penalty-uri, după ce tabela a rămas nemodificată timp de 120 de minute.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele