Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Un fost atacant şi antrenor scoţian, revoltat de demiterea lui Neil Lennon! "Mă enervează"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 21 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21708550/1/profimedia-0603204608.jpg

Neil Lennon a plecat de la Rapid, după doar şase etape şi fără victorie. În locul nord-irlandezului a venit Marius Şumudică, care a susţinut, astăzi, prima sa conferinţă de presă de la revenire.

Demiterea lui Neil Lennon i-a luat prin surprindere pe britanici. Lee Miller (foto stânga), un fost jucător şi antrenor scoţian, este de părere că trei luni este un timp mult prea scurt pentru ca un tehnician să aibă rezultate.

De asemenea, Miller a spus că este enervat de demiterea lui Lennon.

"Lennon a vrut să încerce ceva diferit, să se testeze şi foarte bine că a făcut asta. Dar felul în care a fost răsplătit... mă enervează, ca fost jucător şi fost antrenor.

Cred că antrenorii trebuie să primească timp pentru a lucra şi pentru a-şi transmite ideile jucătorilor şi pentru a-şi implementa un stil.

Trei luni nu este un timp suficient de lung pentru a produce rezultate. Nu ştiu ce urmează pentru Lennon acum, unde va merge de aici?", a declarat Lee Miller, conform BBC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele