Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Ultimele informaţii despre situaţia de la Rapid

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21707718/1/petrolul-ploiesti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-29-07-2024-1.jpg

Astăzi, conducerea Rapidului negociază cu Neil Lennon rezilierea contractului.

Formaţia din Giuleşti este singura echipă din Superligă fără victorie, iar tehnicianului nord-irlandez i se cere imperativ demisia de către fanii Rapidului.

Conform ultimelor infromaţii colectate de Prima Sport, Neil Lennon a plecat de la stadion, în jurul orei 17:00. Astfel, în cel mai scurt timp ar trebui să aibă loc şi anunţul oficial cu demiterea tehnicianului.

Cristiano Bergodi, varianta surpriză pregătită de Dan Şucu

Deşi varianta Marius Şumudică părea a fi sigură, Dan Şucu pregăteşte o mare surpriză.

Conform iamsport, finanţatorul principal al formaţiei din Giuleşti se gândeşte să îl readucă pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică! Un motiv îl reprezintă suma de bani pe care Şucu trebuie să i-o plătească italianului. Se pare că Dan Şucu încearcă să reducă cheltuielile. Demiterea lui Lennon îl va costa aproape 500.000 de euro, iar varianta Bergodi i-ar surâde, având în vedere că încă există o datorie pe care tehnicianul italian ar trebui să o încaseze.

Rămâne de văzut dacă, în sfârşit, Marius Şumudică va deveni antrenorul Rapidului sau dacă Şucu va miza din nou pe Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele