Ultima oră
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi

Ultimele informaţii despre Răzvan Marin

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 12:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21648095/1/profimedia-0884947937.jpg

Răzvan Marin este golgheterul României la EURO. Cu două reuşite, mijlocaşul legitimat la Empoli îi devansează pe Stanciu şi Drăguş, care au marcat câte un gol.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Vineri, Răzvan Marin nu s-a antrenat, iar fanii au început să îşi facă griji în privinţa stării fizice a acestuia. După o zi de pauză, se pare că Marin şi-a revenit.

Paul Andone, reporterul Prima Sport din Germania, ne-a transmis că Răzvan Marin a revenit la antrenamente, sâmbătă. Mijlocaşul s-a antrenat cot la cot cu ceilalţi "tricolori", astfel că va fi apt pentru duelul cu Olanda, de marţi.

Răzvan Marin a fost titular în toate cele trei partide disputate de România în faza grupelor şi a marcat golul calificării, din penalty, cu Slovacia. În prima partidă de la EURO, cea împotriva Ucrainei, Marin a dublat avantajul naţionalei cu un şut de la distanţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri