Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Ucrainienii, liniştiţi după ce i-au văzut pe "tricolori" la treabă. "Adversarul nostru de la Euro încă nu a impresionat"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21618001/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-3.jpg

România nu a impresionat cu Bulgaria. "Tricolorii" au remizat, scor 0-0, cu selecţionata ţării vecine, rezultat dezamăgitor pentru fanii echipei naţionalei.

Primul adversar al României la EURO este Ucraina, care a smuls un egal, scor 0-0, cu Germania, în amicalul programat luni.

Jurnaliştii ucrainieni au urmărit jocul prestat de naţionala condusă de Edi Iordănescu şi au punctat faptul că România nu a impresionat cu Bulgaria.

"Echipa naţională a României va fi primul adversar al echipei naţionale a Ucrainei la Euro 2024, aşa că a fost interesant să vedem meciul lor amical cu Bulgaria. Adversarul, vorbind în termeni din pugilism, părea a fi un 'sac de box' – din noiembrie 2022, bulgarii au câştigat doar un meci din 13, împotriva Tanzaniei. Se aştepta o victorie uşoară a vecinilor noştri.

Tricolorii au deţinut într-adevăr iniţiativa şi au controlat mingea 60% din timp, fără a permite adversarilor nimic. În prima repriză, gazdele ar fi putut marca de trei ori. În cele din urmă, echipele au plecat la vestiare cu scorul de 0-0. La începutul celei de-a doua reprize, Stanciu a obţinut un penalty, însă Man nu a reuşit să-l transforme în gol.

România nu a mai reuşit să organizeze ceva mai interesant, iar bulgarii au avut chiar şi câteva contraatacuri periculoase. În cele din urmă, fluierul final a consemnat o remiză albă, scor 0-0 – adversarul nostru de la Euro încă nu a impresionat", au scris jurnaliştii de la football24.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri