Ultima oră
Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa
OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica
OFICIAL | Eugen Trică a semnat OFICIAL | Eugen Trică a semnat
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO

Telenovela "Louis Munteanu" s-a încheiat! Gigi Becali, anunţul momentului

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21640914/1/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-3-05-2024.jpg

Împrumutat de Fiorentina la Farul, în sezonul recent încheiat, Louis Munteanu a avut prestaţii foarte bune în tricoul fostei campioane.

Jocul bun prestat de atacant l-a adus pe acesta în vizorul lui Rapid şi FCSB. După mai multe săptămâni, timp în care şi-a exprimat constant dorinţa de a-l cumpăra pe Munteanu, Gigi Becali a anunţat că negocierile au luat sfârşit şi nu a reuşit să îl achiziţioneze pe atacant.

Finanţatorul campioanei a dezvăluit că Fiorentina îi va prelungi contractul lui Louis Munteanu.

”Nu mai are sens să discutăm. Nu au mai dat niciun răspuns. Am vorbit. Au spus cei de la Fiorentina că îl vor şi o să îi prelungească contractul. 1,5 milioane a fost de la început. Nu mai mult.

Am spus 1,2 milioane de euro ca să-l duc în eroare pe Dan Şucu. Să fiu sincer, nici 5 bani nu aş fi dat peste 1,5 milioane. Poate mai bine că nu s-a făcut. Eu acum, echipa o am făcută”, a spus Becali, la Fanatik.

În vârsta de 22 de ani, Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro pe Transfermarkt.

De-a lungul carierei, atacantul a evoluat la Viitorul Constanţa, Fiorentina şi Farul Constanţa. O selecţie are Munteanu în naţionala României, bifată în timpul preliminariilor pentru EURO, împotriva Belarusului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele