Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Surpriză mare la naţionala Angliei! Jucătorul de 70 de milioane de euro care a părăsit cantonamentul şi nu va evolua la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21619403/1/profimedia-0878652314.jpg

Gareth Southgate are o misiune dificilă înainte de EURO. Selecţionerul Angliei trebuie să renunţe la şapte jucători până vineri seară, atunci când este deadline-ul de anunţare a lotului pentru turneul final.

În lotul lărgit, Southgate a convocat 33 de jucători, dar lista finală poate conţine maxim 26 de fotbalişti. Selecţionerul a luat decizia de a-l lăsa acasă pe James Maddison, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano. 

Maddison a părăsit deja cantonamentul miercuri seară, după ce luni a bifat 30 de minute în victoria Angliei cu Bosnia, scor 3-0.

În vârstă de 27 de ani, James Maddison este coleg cu Radu Drăguşin la Tottenham, după ce anterior a fost piesă de bază la Leicester, formaţie pentru care a marcat 55 de goluri în 203 meciuri, între 2018 şi 2023.

Înainte de aventurile de la Leicester şi Tottenham, mijlocaşul ofensiv a mai evoluat la Coventry City, Norwich City şi Aberdeen.

Maddison, care este evaluat la 70 de milioane de euro pe Transfermarkt, a bifat până acum şapte partide în tricoul Angliei.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele