Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Surpriză! Idolul lui Daniel Pancu, un antrenor din play-out. ”Îl divinizam”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 3 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21615643/1/antrenament-romania-u21-euro-2023-15-06-2023.jpg

Daniel Pancu a făcut o dezvăluire interesantă. Legenda Rapidului a declarat că idolul copilăriei sale a fost Ioan Ovidiu Sabău.

Deşi mulţi i-au avut idoli pe Balaci sau Hagi, Pancu a spus că efectiv îl diviniza pe Ioan Ovidiu Sabău, care actualmente este antrenor la Universitatea Cluj. De asemenea, fostul atacant a purtat numărul 8 în copilărie datorită lui Sabău.

Pancu a fost şi coechipier cu Sabău, la Rapid, în urmă cu 25 de ani.

”Când m-am trezit la Câmpulung (n.r. unde era în catonament cu Rapid) exact lângă Neluţu... Neluţu venise după vreo două-trei zile, eu am jucat toată copilăria cu numărul 8 şi îl divinizam.

Cu Hagi era toată lumea, cu Hagi era toată România, eu îl aveam pe Neluţu Sabău. Să te trezeşti cu el... adică noi auzeam zvonuri că vine. Şi, într-o dimineaţă, la terenul ăla preistoric de acolo, din Câmpulung Moldovenesc, mă încălţam cu ghetele, era la un metru jumăte: ”Doamne, ce se întâmplă cu mine, nu e real”.

I-am spus de atunci (n.r. că este idolul lui), mă ţinea tot timpul după antrenamente la individualizare, mă punea să îi iau mingea, lucru care era imposibil, şi el mie.

Era ca şi cum mă luptam eu cu Tyson. Eram şi tânăr, lipsit de forţă oricum, iar el întors după ani de Italia. Nici nu o vedeam şi, când o aveam (n.r. mingea) eu, mi-o lua imediat”, a povestit Daniel Pancu în cadrul podcastului iAM Ştucan

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele