Ultima oră
Oficialul CFR-ului, îngrijorat! Probleme serioase pentru Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB. „Jucătorii au lipsit de la antrenamente” Oficialul CFR-ului, îngrijorat! Probleme serioase pentru Dan Petrescu, înaintea derby-ului cu FCSB. „Jucătorii au lipsit de la antrenamente”
Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”

Jurnaliştii scoţieni au răbufnit după ce au văzut situaţia în care a ajuns Ianis Hagi: ”Chiar nu înţeleg de ce este tratat ca un câine!”
Daniel Bîrligea, înaintea partidei CFR Cluj - FCSB. „Mă pregătesc pentru debutul oficial” Daniel Bîrligea, înaintea partidei CFR Cluj - FCSB. „Mă pregătesc pentru debutul oficial”
Adrian Mititelu anunţă un nou tun pe piaţa transferurilor. Fotbalistul care îi poate lua minţile lui Becali: ”E ca un Mitriţă turbo. E super fotbalist!”

Adrian Mititelu anunţă un nou tun pe piaţa transferurilor. Fotbalistul care îi poate lua minţile lui Becali: ”E ca un Mitriţă turbo. E super fotbalist!”
VIDEO | Dinamo - Unirea Slobozia, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „câini”. Echipele probabile VIDEO | Dinamo - Unirea Slobozia, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „câini”. Echipele probabile
Aaron Boupendza a aterizat la Bucureşti! Noul jucător al Rapidului a oferit primele declaraţii Aaron Boupendza a aterizat la Bucureşti! Noul jucător al Rapidului a oferit primele declaraţii

Singurul jucător remarcat de Gigi Becali după înfrângerea de la Sibiu | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21712682/1/profimedia-0771643075.jpg

Hermannstadt a învins-o pe FCSB, scor 2-0, duminică seară. În urma acestei înfrângeri, campioana României rămâne cu doar cinci puncte şi poate termina etapa pe ultimul loc, dacă Gloria Buzău nu va pierde cu Universitatea Cluj.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Gigi Becali a vorbit despre prestaţia jucătorilor de la FCSB. Finanţatorul l-a remarcat în mod pozitiv pe un singur jucător, Ionuţ Panţîru.

"Am jucat cu Panţiru, care, la ora asta, poate să zică cine vrea ce vrea, e de talia lui Risto (n.r. Radunovic). Îmi place foarte mult cum joacă", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Chiricheş, pus la zid de Gigi Becali

Finanţatorul de la FCSB a spus că are emoţii cu Chiricheş pe teren şi le-a propus celor din staff să îl folosească pe Kiki sau pe Lixandru în centrul apărării.

"N-avem valoare. Ai văzut un jucător valoros din toată echipa asta? Cum l-am scos pe Ngezana ... după bineînţeles că l-am băgat pe Chiricheş. Atunci când îl văd pe Chiricheş şi ajunge mingea acolo am emoţii deja.

(n.r. Chiricheş va fi titular cu LASK Linz) Nu avem ce să facem! Le-am spus, hai să jucăm cu Kiki fundaş central, că a jucat pe la Hagi. I-am spus lui Meme, hai să jucăm cu Lixandru. Hai să îl băgăm pe Lixandru, că eu am emoţii cu Chiricheş.

(n.r. ce va face la returul cu LASK Linz) Păi eu ştiu ce o să facem? Nu ştiu, o să văd. Şi dacă e altă concentare, atunci ce? Dacă dai cu călcâiul la adversar. Mai trebuia să luăm un gol. Primul gol nu e al lui? Uitaţi-vă! Nu e primul gol al lui Chiricheş? Uitaţi-vă să vedeţi.

Al doilea gol, e mingea ta, eşti cu faţa. Laşi mingea la adversar să dea gol? Te doare capul", a spus Gigi Becali la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele