Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Simone Biles intervine în "disputa" dintre Jordan Chiles şi Ana Bărbosu

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21714479/1/profimedia-0897216456-1.jpg

Celebrul scandal a medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice continuă.

Ana Bărbosu a fost pentru 30 de secunde medaliată cu bronz la proba de sol, iar după ce Jordan Chiles a făcut contestaţie, americanca a urcat pe locul 3.

A urmat un apel făcut la TAS, câştigat de Ana Bărbosu, care a recâştigat medalia de bronz. Totuşi, telenovela este departe de a se termina, aîât Chiles cât şi Sabrina Voinea continuă să se lupte pentru medalie prin tribunalele sportive.

Superstarul Simone Biles, medaliată cu argint la proba de sol, a oferit o reacţie pe tema scandalului şi a declarat că îşi doreşte ca toate cele trei sportive implicate să primească o medalie.

”Am stat pe Face Time, ne-am dat mesaje, ca fetele. Am vorbit cu ea într-una dintre zile şi i-am spus: <Ştii ce, Jordan, trebuie să simţi toate aceste sentimente. Nu lăsa aceste emoţii să te oprească. Acesta va fi cel mai sănătos mod de a trece peste.

Am văzut ce ai făcut. Şi este o circumstanţă nefericită, pentru că aşa ceva nu s-a mai întâmplat până acum şi este cu adevărat o ruşine. Ne dorim ca toate cele trei fete să obţină medalia, dar, din păcate, la gimnastică nu este cazul>.

Credem că s-au urmat procedurile corecte pentru a se ajunge la această decizie? Nu. De aceea dorim să se facă dreptate pentru Jordan şi de aceea vom continua să o susţinem şi să o încurajăm”, a declarat Simone Biles, citată de dailymail.co.uk.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele