Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Simona Halep revine pe zgură! Românca şi-a aflat adversara din primul tur

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21588959/1/halep-2.jpg

Simona Halep revine pe zgură. Românca va evolua la turneul Trophee Clarins de la Paris, în perioada 13-19 mai.

Simona Halep a jucat un singur meci după verdictul de la TAS, iar pe zgură a evoluat ultima dată în 2022, la Roland Garros.

Sportiva de 32 de ani o va întâlni pe McCartney Kessler, în primul tur al turneului de la Paris. Kessler este americancă şi se află pe locul 123 WTA. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum.

Dacă se va impune în faţa lui Kessler, Halep ar putea întâlni o altă americancă în turul al doilea. Câştigatoarea va da piept cu învingătoarea duelului dintre Emma Navarro şi o sporitvă venită din calificări.

Navarro, locul 22 WTA, este principala favorită la turneul de la Paris.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele