Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Seniko Doua se desparte de Petrolul! Unde va evolua ivorianul

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21619422/2/petrolul-ploiesti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

După Laszlo Balint, acum a venit şi rândul unui fotbalist să se despartă de Petrolul.

Seniko Doua nu va contiuna la Ploieşti în sezonul viitor şi va ajunge în liga a doua daneză, la Horsens.

Conform Prosport, clubul prahovean va încasa 175.000 de euro pentru serviciile ivorianului, care a ajuns în schimbul sumei de 15.000 de euro la Petrolul, în 2023.

În vârstă de de 22 de ani, Seniko Doua este cotat la 600.000 de euro pe Transfermarkt. Înainte să ajungă la Ploieşti, fundaşul dreapta ivorian a mai evoluat doar în ţara natală, la Armee.

În acest sezon, Seniko Doua a bifat 21 de partide în Superligă şi a oferit două pase de gol. De asemenea, ivorianul a încasat opt cartonaşe galbene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri