Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup

Şase dintr-o lovitură! A început revoluţia la Dinamo

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21611912/1/fk-csikszereda-miercurea-ciuc-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-27-05-2024.jpg

Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradare, după ce a câştigat barajul cu Csikszereda.

Totuşi, sezonul a fost unul ratat, având în vedere că Dinamo avea un buget de play-off. Conducătorii nu prind vremea şi au început deja schimbările în cadrul echipei. Nu mai puţin de şase jucători au părăsit-o, joi, pe Dinamo.

Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu şi Edgar Ié sunt cei şase jucători care şi-au făcut bagajele.

”MULŢUMIM!

Dinamo este emoţie, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb şi roşu spre elită.

Mersul fotbalului are însă şi altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulţumiri publice.

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenţii echipei noastre, aflaţi la final de contract cu Dinamo.

Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei.

Unii au reuşit, alţii, nu.

Nu ne rămâne decât să le mulţumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo şi să le urăm mult succes în carieră!

Gonçalo Gregório - 41 jocuri / 8 goluri

Daniel Iglesias - 67 jocuri / 6 goluri

Domagoj Pavičić - 20 jocuri / 1 gol

Ricardo Grigore - 113 jocuri / 7 goluri

Neluţ Roşu - 60 jocuri / 1 gol

Edgar Ié - 5 jocuri

Mulţumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu şi Edgar Ié!”, este comunicatul emis de Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele