Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Sărbătoare în Liechtenstein. "Mâini magice"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 8 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21621771/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024-1.jpg

România s-a făcut de râs, vineri seară, împotriva Liechtenstein-ului. Selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a remizat, scor 0-0, în ultimul amical înaintea Campionatului European.

Nimeni nu se aştepta la un asemenea rezultat, nici măcar presa din Liechtenstein. Jurnaliştii rivalei au salutat rezultatul şi au punctat, de mai multe ori, că România este calificată la turneul final din Germania.

"Liechtenstein reuşeşte o mică minune şi obţine o remiză contra României. Jucătorii au blocat fiecare atac al participantei la Campionatul European, iar Benjamin Buchel a părut că are nişte mâini magice. Trupa lui Konrad Funfstuck a smuls o remiză contra favoritei.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o remiză. Până la urmă, Liechtenstein juca împotriva unei participante la Campionatul European!", au scris jurnaliştii de la Vaterland.

Scorul înregistrat vineri seară este de-a dreptul ruşinos. În precedentele şase meciuri, România învinsese fără probleme selecţionata Liechtenstein-ului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri