Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Rezultat nefast pentru Răzvan Lucescu înainte de duelul cu FCSB

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 22:49
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21749076/1/profimedia-0913001255.jpg

 

 

PAOK Salonic, viitoarea adversară a FCSB în Liga Europa, antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 0-1, derbiul cu Aris Salonic, în etapa a şasea din campionatul grec.

PAOK nu a reuşit să înscrie în prima repriză a derby-ului oraşului Salonic, disputat împotriva lui Aris. În partea secundă Martin Montoya i-a oferit un assist lui Manu Garcia şi acesta a înscris unicul gol al meciului, în minutul 63. După ce echipa sa a primit gol, Răzvan Lucescu a efectuat patru schimbări în decurs de numai 9 minute, dar PAOK nu a înscris şi Aris s-a impus cu 1-0.

În clasament, PAOK a picat pe locul al treilea, cu 13 puncte, urmată de Aris, pe locul 4, cu 11 puncte.

Joi, 3 octombrie, la Salonic, PAOK va înfrunta campioana României, FCSB, în Liga Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri