Ultima oră
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca

Revenire de senzaţie în Giuleşti? Informaţia care le surâde fanilor Rapidului

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21613213/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023.jpg

Rapid se pregăteşte de noul sezon, după play-off-ul dezastruos reuşit sub comanda lui Bergodi şi Lobonţ.

În această vară am putea asista la o revenire în Giuleşti. Antonio Sefer are de când să plece împrumut de la Hapoel Beer Sheva.

Conform GSP, motivul pentru care Sefer îşi va căuta un angajament în altă parte îl reprezintă bombardamentele din Israel. Internaţionalul român va purta o discuţie cu antrenorul şi cu patroana clubului.

Antonio Sefer a ajuns la Hapoel Beer Sheva în urmă cu un an, în schimbul sumei de 500.000 de euro. 

Pe lângă Rapid şi Hapoel Beer Sheva, Antonio Sefer a mai evoluat la Oţelul Galaţi şi are o selecţie în naţionala României. De asemenea, extrema de 24 de ani a bifat meciuri şi la reprezentativele U15, U16, U17, U18, U19, U21 şi a fost prezent la Jocurile Olimpice.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele