Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Reacţia olandezilor după ce au aflat că vor întâlni România

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21645115/2/olanda-austria-uefa-euro-2024-25-06-2024.jpg

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, miercuri seară şi a câştigat Grupa E de la EURO. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu va da piept cu Olanda, marţi, în optimi.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Pe hârtie, Olanda porneşte ca favorită, dar România a demonstrat că se poate bate cu oricine. Jurnaliştii olandezi au comentat situaţia şi se declară mulţumiţi de partea de tablou pe care se află naţionala ţării lor.

Datorită succesului Georgiei în faţa Portugalia, Olanda a evitat-o pe Anglia în optimi, lucru salutat de olandezi.

”Echipa olandeză evită Anglia datorită unui debutant surprinzător la Campionatul European (n.r. – Georgia): România va fi adversara lor în optimile de finală.

La o zi după înfrângerea împotriva Austriei, olandezii sunt ceva mai optimişti. Datorită Georgiei, naţionala Olandei nu va juca împotriva Angliei în optimile de la EURO 2024, ci a României.

Echipa olandeză va avea un adversar ceva mai uşor, pe hârtie. Olanda nu se poate plânge cu privire la program, pentru că nu poate întâlni decât în finală echipe de top ca Spania, Germania, Portugalia şi Franţa (n.r. – de fapt, cu Franţa s-ar putea duela în semifinale).

Dacă echipa olandeză va câştiga împotriva României, câştigătoarea Austria – Turcia va fi adversarul din sferturile de finală”, au scris cei de la AD.

”La ce se poate aştepta Olanda de la România în optimile de finală la Campionatul European? Ţara est-europeană este surprinzătoarea câştigătoare a Grupei E.

În ultimul meci din grupă, România a remizat, 1-1, cu Slovacia. Importanta egalare a fost adusă din penalty de fostul jucător de la Ajax, Răzvan Marin. Mijlocaşul, pentru care Ajax a plătit cândva 12,5 milioane de euro, a jucat la Empoli în acest sezon.

Calificarea a dus la mari sărbători în ţara est-europeană, care a avansat în sferturi la Cupa Mondială din 1994 şi la EURO 2000, dar nu a realizat prea mult în ultimii ani.

Perioada de glorie a fotbalului românesc a fost în anii ’80 şi ’90 opt, cu jucători ca Marius Lacătuş, Dorinel Munteanu şi cel mai mare fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi.

Actuala selecţie românească îl include pe Ianis Hagi, fiul legendei fotbalului, care a fost numit «Maradona Carpaţilor» şi a jucat de 125 de ori pentru ţara sa”, scrie şi Telegraaf.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele