Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21578507/1/lucescu.jpg

Răzvan Lucescu a fost la un pas să ajungă în Serie A, dar mutarea a picat după un meci de coşmar.

Dezvăluirea a fost făcută de Alex Ioniţă, care a spus că episodul a avut loc la finalul sezonului 2011/2012.

În acea perioadă, Alex Ioniţă evolua la Rapid, iar Răzvan Lucescu era antrenorul formaţiei din Giuleşti. Sampdoria era interesată de cei doi, dar mutarea a picat după ce oficialii echipei italiene au fost prezenţi la duelul dintre Rapid şi Concordia Chiajna, încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 1-0.

La finalul sezonului 2011/2012, Sampdoria a revenit în Serie A, după ce a câştigat barajul de promovoare, scor 4-2 la general, cu Varese.

“A fost un moment când am ajuns la un nivel fizic şi mental foarte bun. Apoi mi-am rupt ligamentele gleznei. Au urmat 8 luni de chin, plus încă vreo trei. Un an de zile m-a chinuit şi am avut probleme cu glezna.

Ei vorbiseră să merg împrumut în Germania, în Liga 2 sau Liga 3, să am cât mai multe meciuri în picioare. În acelaşi timp, m-au sunat fraţii Becali şi mi-au zis că e o echipă în Italia, Sampdoria, care îl doreşte şi pe Răzvan Lucescu şi pe mine.

Dar asta peste 6 luni. Să vin la Rapid, să joc şase luni şi să plecăm împreună la Sampdoria. A urmat meciul de coşmar cu Chiajna, când ne-a dat Adi Popa gol şi ne-au bătut cu 1-0. Noi ne băteam la campionat.

Ăla a fost meciul în care cei de la Sampdoria au venit să ne vadă. Rui Duarte a luat cartonaş roşu, a fost o chinuială de meci. Eu ieşisem prin minutul 60, nici nu atinsesem mingea.

Noi, pe locul 2, Chiajna pe ultimul loc. Sampdoria s-a sucit şi cu mine şi cu Răzvan Lucescu. Nici pe el nu l-au mai luat. Aşa îmi spusese domnul Becali. Se întâmplă. Cum şi o alunecare poate schimba totul“, a spus Alex Ioniţă, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele