Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Răzvan Burleanu, comparat cu Stalin! "A furat puterea şi a făcut ce a vrut"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21642473/1/lansarea-filmului-in-inima-nationalei-9-05-2024.jpg

FCSB o va întâlni pe Corvinul în Supercupa României. Duelul va avea loc pe 4 iulie, de la ora 20:00, în Ghencea.

Gigi Becali a declarat că nu va utiliza vreun jucător care respectă regula U21. În cazul în care va recurge la acest gest, FCSB va pierde Supercupa cu 3-0 la masa verde.

Finanţatorul nu doar că a luat această decizie, ci a lansat şi o tiradă la adresa lui Răzvan Burleanu. Becali l-a comparat pe preşedintele FRF cu Stalin.

"Eu fac ce zice Burleanu după ce am băgat milioane? Cum adică să joc eu cu U21? Burleanu pierde, câştigă, ia bani. Îmi dă Burleanu mie ceva? Am înţeles că o să dea pe copii şi juniori. Dă de la Guvern sau de la UEFA.

M-au amăgit. M-am întâlnit cu Şucu, Varga, Rotaru că nu mai jucăm cu U21. Care lege? Este o lege care e Stalin. Stalin a furat puterea şi a făcut ce a vrut. Aşa au făcut şi ei. Ei nu văd că nu mai merg astea. Nu mai merge aşa. Tirania de a folosi votul majorităţii împotria minorităţii.

Acum eu ce fac? Nu am vrut să forţez. Să vadă că eu caut pacea, pe mine nu mă interesează ce prime luaţi, vreau să mă lăsaţi pe mine şi pe familia mea în pace", a declarat Gigi Becali, la Digisport.

Gigi Becali nu este interesat de Supercupă

"Pe mine mă interesează ca eu să joc Supercupa cu echipa pe care vreau să o fac eu. Vreau să câştig bani, vreau Liga Campionilor. Federaţia mă opreşte. O să vezi că eu nu joc în Supercupă cu U21. Eu în Supercupă o să verific echipa. Nu joc cu U21. Îi bag pe cei mai buni! Nu mă obligi pe mine să joc cu U21. Aşa vreau, să dea (n.r. meci pierdut 3-0). Merg la TAS. Să vedem dacă la TAS pot să spună că mă pot obliga. Eu le trimit foaie înainte, că nu mai vreau regula asta.

Nu trebuie să am cea mai bună echipă când joc cu Maccabi? Nu pot să fac experienţa mea de echipă. Să fac selecţia mea. Mă deranjează impunerea. Nu mai este Tavi Popescu. Aici nu mai e vorba de impunere. Nu mai e vorba de principiu. Acum trebuie să îmi fac echipa de Liga Campionilor şi am 3-4 meciuri înainte", a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele