Ultima oră
Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează” Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează”
Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public” Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public”
Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine” Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine”
Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor

Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor
Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a

Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a
Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici” Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici”

Raul Florucz, detalii de ultim moment despre obţinerea cetăţeniei române şi convocarea la naţională: „Am avut nişte discuţii. Ar fi o onoare foarte mare!” | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat astăzi, 17:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21803849/1/profimedia-0916247326.jpg

 

 

Mircea Lucescu şi-ar dori să convoace la naţională un jucător cu dublă cetăţenie care nu a evoluat niciodată în România.

Este vorba Raul Florucz, care este legitimat la Olimpija Ljubljana, din Slovenia, echipă ce joacă în Conference League. Anunţul a fost făcut, joia trecută, de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al naţionalei României. Ulterior, Mihai Stoichiţă a dezvăluit, vinerea trecută, că fotbalistul a mers la ambasada României din Slovenia pentru a face schimb de cetăţenie şi va deveni eligibil pentru naţionala României.

Acum, Raul Florucz a oferit ultimele detalii despre procesul legat de obţinerea cetăţeniei. Tânărul fotbalist a dezvăluit că se fac toate demersurile pentru a obţine cetăţenia română, iar după ce vor fi finalizate toate aspectele, aşteaptă convocarea la naţională.

„Acum se fac de toate pentru a primi cetăţenia română şi pentru naţională o să joc, dar să vedem dacă o să mă cheme domnul Lucescu. Cu domnul Stoichiţă am avut nişte discuţii. (n.r. În cât timp vei rezolva cu cetăţenia?). Asta nu ştiu să vă răspund, sincer nu ştiu cât durează

Mă simt mai mult român. Părinţii sunt din România, aşa am crescut, acasă vorbesc română, am fost în fiecare an în România.

(n.r. Ce ar însemna pentru tine să joci în naţionala României). Ar fi o onoare foarte mare. Pentru mine o onoare foarte mare dacă aş avea voie să reprezint ţara de unde sunt părinţii mei şi unde am fost şi eu, un lucru foarte frumos.” , a declarat Raul Florucz, la emisiunea Prima Liga, pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele