Ultima oră
Detaliul incredibil despre ultimele zile ale lui Gigi Mulţescu Detaliul incredibil despre ultimele zile ale lui Gigi Mulţescu
CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în care va juca şi cu campioana Steaua Bucureşti CSM Oradea s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, în care va juca şi cu campioana Steaua Bucureşti
Reacţiile cluburilor din Superligă după decesul lui Gigi Mulţescu Reacţiile cluburilor din Superligă după decesul lui Gigi Mulţescu
Cornel Dinu, după decesul lui Gigi Mulţescu: "A fost uitat de actuala conducere" Cornel Dinu, după decesul lui Gigi Mulţescu: "A fost uitat de actuala conducere"
"Toţi ne ducem! Aş face un apel". Reacţia lui Ioan Andone după decesul lui Gigi Mulţescu "Toţi ne ducem! Aş face un apel". Reacţia lui Ioan Andone după decesul lui Gigi Mulţescu
Le meciurile din această etapă de Superligă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu Le meciurile din această etapă de Superligă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu

Răsturnare de situaţie! Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB a intrat într-un mare impas. ”Păi eu sunt prost?”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21720496/1/bir.jpg

UPDATE: Transferul lui Daniel Bîrligea este pe punctul să pice!

Gigi Becali s-a înţeles cu cei de la CFR Cluj, dar lucrurile au intrat în impas, deoarece nu s-a ajuns la acord cu impresarul atacantului.

”M-am înţeles cu Varga la două milioane, l-am pus pe Vali să facă actele cu Bilaşco, cred că le-a făcut. Mai sunt bonusuri, sporuri. Ne-am înţeles, contract, tot. După, l-am sunat pe Bîrligea. Mi-a plăcut, foarte bărbăteşte, a zis: «de acord nea Gigi». El a zis şase mii, eu i-am dat 25.000. El are şase mii. Ei aveau o înţelegere să prelungească, să modifice contractul cu 18.000. I-am zis că îi dau 25.000. A zis că e de acord, că trebuie să vorbească cu impresarul.

A vorbit Meme cu impresarul, ăla a zis că de ce să dăm două milioane, să dăm 1.5 milioane. Impresarul jucătorului. I-am zis că nu-i problema lui, că vreau să dau două milioane. A zis că nu ştiu, ce, că comision. Am zis că dau şi 100.000 comision. Nu poţi să nu dai. Contractul că nu pe cinci ani, pe trei ani. Păi, cum contract pe trei ani? Clauză de reziliere a zis cinci milioane. Păi eu sunt prost? 15 milioane? Eu îl iau cu două ca să-l dau cu cinci? Când la mine un jucător mai are doi ani, eu îl chem să mai semneze pe încă trei. Nu semnezi? Stai pe bancă, nu te mai bag. I-am zis lui Meme să scrie contractul şi impresarul să zică da sau nu”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Gigi Becali vrea să întărească lotul FCSB-ului după calificarea în grupele Europa League, mai ales în ofensivă, acolo unde jucătorii aduşi în această vară nu prea s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Campioana României a dat lovitura pe piaţa de mercato şi l-a adus pe Daniel Bîrligea, de la CFR Cluj. Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro, la care se adaugă 15% dintr-un eventual transfer.

”M-am înţeles cu Neluţu Varga, am bătut palma. Ştiu că este un om de onoare, aşa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluţu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer, la care se mai adaugă nişte bonusuri de perfortmanţă.

Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de faţă cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Şi până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League”, a spus Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele