Ultima oră
FCSB, şanse foarte mari să fie depunctată! FCSB, şanse foarte mari să fie depunctată!
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1. ”Militarii” sunt sus în clasament şi fără drept de promovare VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1. ”Militarii” sunt sus în clasament şi fără drept de promovare
Un fost atacant al echipei Arsenal, inculpat după confiscarea a 60 de kilograme de canabis Un fost atacant al echipei Arsenal, inculpat după confiscarea a 60 de kilograme de canabis
”Nu am fost fluenţi sau coezivi”. Antrenorul lui Tottenham a analizat partida de Cupă în care Radu Drăguşin a fost titular ”Nu am fost fluenţi sau coezivi”. Antrenorul lui Tottenham a analizat partida de Cupă în care Radu Drăguşin a fost titular
Sergej Jakirovic a fost demis Sergej Jakirovic a fost demis
Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii

Rapid transferă din Serie A! Mutarea spectaculoasă pregătită în Giuleşti

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21713494/1/profimedia-0868446923.jpg

Marius Şumudică a debutat cu dreptul aventura pe banca Rapidului. Formaţia din Giuleşti a bifat prima victorie din nou sezon, scor 2-1, împotriva Politehnicii Iaşi.

Imediat după ce Şumudică a semnat cu Rapid, în presă au apărut diverse informaţii cu schimbările pe care tehnicianul român le pregăteşte în lotul echipei. Se pare că Şumudică vrea să aducă trei jucători stăini, iar acum s-a aflat numele primului fotbalist care ar urma să ajungă în Giuleşti.

Conform Fanatik, Filippo Melegoni este dorit insistent de Marius Şumudică, iar mutarea s-ar putea parafa în perioada imediat următoare. 

Melgeoni este un mijlocaş central care poate evolua atât la închidere, cât şi pe plan ofensiv. În vârstă de 25 de ani, Melgeoni este legitimat la Genoa din 2022, după ce fosta echipă a românilor Drăguşin şi Puşcaş a achitat nu mai puţin de 4 milioane de euro celor de la Atalanta.

Totuşi, Melgeoni nu s-a impus la formaţia din Serie A, iar în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Standard Liege şi Reggiana. Înainte să fie cumpărat de Genoa, mijlocaşul italian a fost împrumutat între 2020 şi 2022 la echipa din Serie A.

Aproape sigur, Filippo Melgeoni nu va rămâne la Genoa nici în acest sezon, prilej bun pentru conducerea Rapidului să forţeze mutarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele