Ultima oră
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”

Plecări în masă de la Universitatea Cluj! Ardelenii s-au despărţit de 7 jucători

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe luni, 13:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21650586/1/ucj.jpg

FC Universitatea Cluj anunţă încetarea colaborării cu şapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei în sezonul 2023/2024.

Clubul  se desparte de Ante Roguljic, Federico Anselmo, Marco Rus, Ştefan Pănoiu, Filip Ilie, Andrei Peteleu, jucători care au ajuns la final de contract.

De asemenea, FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de reziliere cu Valentin Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele