Ultima oră
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Cel mai bun jucător al lui Manchester City anunţă greva jucătorilor de fotbal! motivul incredibil invocat
Cel mai bun jucător al lui Manchester City anunţă greva jucătorilor de fotbal! motivul incredibil invocat
Gigi Becali nu l-a menajat pe Şucu, după Rapid - „U” Cluj 0-2: „La fotbal, nu iei mobila cu 7 lei şi o dai cu 9 lei” Gigi Becali nu l-a menajat pe Şucu, după Rapid - „U” Cluj 0-2: „La fotbal, nu iei mobila cu 7 lei şi o dai cu 9 lei”
Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu

Patru meciuri tari pe care merită să le vezi în weekend

Special Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 14:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21729757/1/featured-image.jpg

După pauza pentru meciurile naţionalelor, echipele de club revin în acţiune. Finalul acestei săptămâni ne oferă posibilitatea de a vedea câteva meciuri tari în cele mai bune campionate din Europa, dar şi în Superliga, unde capul de afiş este duelul dintre CFR Cluj şi FCSB.

Pauzele pentru meciurile echipelor naţionale reduc considerabil numărul de meciuri pe care le putem urmări. De la finalul acestei săptămâni, cei care verifică paginile cu fotbal azi la TV vor vedea însă că numărul confruntărilor va creşte considerabil. Iar la finalul acestei săptămâni au loc câteva meciuri tari, pe care le vom descrie în acest articol.

Real Sociedad - Real Madrid (sâmbătă, de la ora 22:00)

Real Madrid a avut un start de sezon inconstant, cu două victorii şi două egaluri. FC Barcelona are un avans de patru puncte acumulat în primele patru etape, astfel că madrilenii nu îşi mai doresc încă un pas greşit. Real Sociedad a fost o echipă tare în ultimii ani, dar şi ea a început greu sezonul. Este abia pe locul 12, cu 4 puncte acumulate.

Sociedad are trei înfrângeri la rând în meciurile de pe teren propriu şi clar nu este în formă. În plus, Real Madrid a obţinut trei victorii în ultimele cinci deplasări de pe terenul lui Real Sociedad. Per total, Sociedad este însă genul de echipă care poate pune probleme, dar Real Madrid are în mod cert un lot considerabil mai valoros.

Tottenham - Arsenal Londra (duminică, de la ora 16:00)

Radu Drăguşin are un meci tare în runda a patra din Premier League. Etapa trecută a fost pe teren şi rămâne de văzut dacă Ange Postecoglou îi va acorda o nouă şansă. Eşecul cu Newcastle a provocat răni la Tottenham, iar echipa este gata de revanşă într-un derby londonez contra celor de la Arsenal.

Nici Arsenal nu are amintiri plăcute dinaintea pauzei pentru meciurile echipelor naţionale, deoarece a remizat pe teren propriu contra celor de la Brighton, scor 1-1. Ambele echipe îşi propun un sezon în care să lupte pentru titlu, astfel că ne aşteaptă un meci pe cinste. În clasamentul din Premier League, Arsenal este pe locul 4, cu 7 puncte, iar Tottenham este pe 10, cu 4 puncte.

Girona - FC Barcelona (duminică, de la ora 17:15)

Se întâlnesc două echipe care au încheiat pe podium în sezonul trecut. Dacă FC Barcelona a terminat pe doi şi se poate spune că acest loc a fost o dezamăgire, Girona s-a clasat pe trei şi a fost revelaţia campionatului. Întrebarea care se pune este dacă Girona poate repeta performanţele şi în acest sezon.

Momentan, FC Barcelona a început mai bine şi este pe primul loc din La Liga, cu punctaj maxim în primele 4 runde. Girona este pe 5, cu 7 puncte. Girona are două victorii în sezonul trecut cu FC Barcelona, ambele cu 4-2.

CFR Cluj - FCSB (duminică, de la ora 21:00)

Este derby-ul etapei din Superliga, între două echipe care şi-au propus să câştige titlul. Eliminată din cupele europene, CFR Cluj este all-in pe campionat în acest sezon, în timp ce FCSB va juca în Europa League. CFR Cluj este pe locul 4, cu 13 puncte, iar FCSB este abia pe 10, cu 8 puncte. Ambele echipe au un meci mai puţin disputat.

FCSB nu va putea conta în această partidă pe Daniel Bîrligea, jucător pe care l-a adus de la CFR Cluj cu 2 milioane de euro. Cluburile au convenit ca Bîrligea să nu joace contra lui CFR Cluj în acest sezon. La ultima partidă din Gruia, FCSB s-a impus cu 1-0 şi a făcut un pas mare pentru câştigarea titlului la acel moment.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele