Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Patronul din Superliga nu a mai suportat! Gigi Becali, criticat aspru. „<>! La noi e normalitate, nu ca la FCSB”

Fotbal Romania Publicat de Ovidiu Neacşu ieri, 13:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21809037/1/profimedia-0771643447.jpg

 

 

Ioan Varga a avut o reacţie acidă, după declaraţiile date de Gigi Becali în conflictul între Dan Petrescu şi Louis Munteanu.

S-a iscat un scandal monstru la CFR Cluj între Dan Petrescu şi Louis Munteanu. „Bursucul” l-a schimbat pe Louis Munteanu în minutul 90+4 al meciului cu Petrolul, încheiat 0-0, chiar dacă atacantul a fost introdus după pauză.

Faptul că a fost scos de pe teren cu un minut înainte de finalul jocului l-a enervat pe jucătorul adus de la Fiorentina.

Vizibil deranjat, Munteanu a refuzat să dea mână cu Dan Petrescu şi ulterior nu s-a uitat la el în momentul în care antrenorul a vrut să îi explice motivul pentru care l-a schimbat.

Becali, criticat aspru de Varga. „<<Opreşte-te>>! La noi e normalitate, nu ca la FCSB”

Gigi Becali şi-a expus părerea în cazul conflictului de la CFR Cluj şi l-a apărat pe Louis Munteanu. Comentariile făcută de patronul FCSB-ului l-au enervat la culme pe Ioan Varga, care i-a transmis lui Gigi Becali că ar trebui să evite orice fel de discuţii legat de alte echipe.

„Îi transmit domnului Becali să-şi vadă de echipa lui, de afacerea lui, de ciorba lui. Domnul Becali nu m-a auzit pe mine comentând despre jucătorii altei echipe sau despre fotbaliştii dânsului. Despre Bîrligea n-am avut decât cuvinte de laudă, i-am transmis chiar un mesaj că l-am dat cu inimă bună. De ce domnia sa tot se bagă şi discută?

Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? Să-şi vadă de treabă, că la noi la CFR lucrurile sunt într-o normalitate. Nu este ca la dânsul. La noi, antrenorul hotărăşte. Bineînţeles că patronul are ultimul cuvânt, dar antrenorul este şeful. La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa şi schimbările.

Deci nu poate să ne dea nouă lecţii patronul unui club unde domnesc atâtea anomalii. Am putea şi noi să vorbim multe despre ce se întâmplă la FCSB sau despre ceea ce face Gigi Becali, dar nu o vom face pentru că e vorba de respectul între noi. Îi spun încă o dată public domnului Becali să ne lase în pace şi să nu mai vorbească despre jucătorii noştri, despre situaţia de la noi.

Nu e fair, mai ales în condiţiile în care eu am fost corect cu domnia sa. Am fost fair până la capăt, aşa cum mă ştiţi. Nu este normal ce face Gigi Becali şi îi spun doar atât: Opreşte-te! Nu aş vrea să-mi pierd respectul pe care îl am pentru domnia sa. Haideţi să ne respectăm ca patroni şi să ne vedem fiecare de echipa lui. Aşa mi se pare firesc, de bun simţ”, a declarat Varga, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele