Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Părul lui Andrei Raţiu, subiect de glume. "Bine că nu a fost roz, că ziceai că e vată pe băţ"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21618048/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-4.jpg

România a remizat împotriva Bulgariei, scor 0-0, în penultimul amical înainte de startul Campionatului European.

Dacă jocul prestat de "tricolori" a fost unul slab, Andrei Raţiu a ieşit în evidenţă prin noua sa frizură. Fundaşul dreapta al naţionalei a fost o apariţie aparte, având părul vopsit în albastru.

Mihai Stoica a fost pus pe glume după ce l-a văzut pe Raţiu. De asemenea, oficialul de la FCSB a vorbit şi despre jocul naţionalei şi crede că ucrainienii nu au înţeles nimic din meciul României.

”Înţeleg că am trimis oameni să observe jocul Ucrainei. Poate şi ei au trimis oameni să vadă jocul nostru. Nu au înţeles nimic. Dacă eram eu, aş fi spus «Cald la Bucureşti».

Nimeni nu poate înţelege nimic după acest meci. E regretabil că jucătorii de la care ai aşteptări au comis erori. Mă refer la jucători ca Drăguşin şi Marin. E păcat că nu am câştigat pentru moral.

Crezi că e o mare problemă când faci egal în pregătire? E presezon. Nu se pun astea! Bulgarii au jucat agresiv, dar au respectat adversarul.

Mi-a plăcut foarte mult părul lui Raţiu... E o nuanţă deosebită. Probabil a făcut-o că a fost ignorat de antrenor şi acum vrea să-i atragă atenţia. Bine că nu a fost roz, că ziceai că e vată pe băţ. Au jucătorii chestia asta... Dacă şi Griezmann se face roz...

Meciul ăsta nu are nicio legătură cu Ucraina! De ce? Noi vom aştepta în acel meci, nu vom încerca să ne impunem meciul. Ucraina are individualităţi incredibile. Noi trebuie să fim cinici, să fim inteligenţi. Dacă nu pierdem, suntem cu un pas în runda următoare”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri