Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

OFICIAL | Vadim Raţă a semnat cu o formaţie din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21611869/1/rata.jpg

FC Voluntari a retrogradat în liga secundă, iar tot mai mulţi fotbalişti care au activat la echipa ilfoveană îşi fac bagajele.

Unul dintre ei este Vadim Raţă, care şi-a găsit deja un nou angajament. Fotbalistul din Republica Moldova a semnat cu Universitatea Cluj.

Astfel, ardelenii ajung la trei transferuri realizate în această perioadă. Pe lângă Raţă, cu Universitatea Cluj au mai semnat Ovidiu Popescu şi Dorin Codrea. 

Vadim Raţă a semnat un angajament pe două sezoane, mutarea fiind anunţată de clubul ardelean pe reţelele de socializare.

”Bun venit, Vadim Raţă! FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Vadim Raţă (31 de ani), căpitanul naţionalei Republicii Moldova.

Mijlocaşul central cu 45 de meciuri naţionala Moldovei şi peste 180 de partide în SuperLigă vine la ‘U’ de la FC Voluntari, semnând un angajament valabil două sezoane”, este comunicatul emis de ”U” Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele