Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

OFICIAL | Laszlo Balint, OUT de la Petrolul

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21618223/1/petrolul-ploiesti-otelul-galati-play-out-superliga-superbet-5-05-2024.jpg

Vestea momentului în fotbalul românesc. Laszlo Balint s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, după doar şase meciuri pe banca prahovenilor.

Decizia conducerii Petrolului vine în contextul în care doi investitorii turci vor fi acţionari la echipa de tradiţie.

Două victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri a înregistrat Laszlo Balint pe banca formaţiei din Ploieşti.

"Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul Laszlo Balint a ajuns, astăzi, la final!

Balint a condus echipa noastră în ultimele şase meciuri ale sezonului precedent, înregistrând două victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri.

Mulţumim, Laszlo Balint, şi mult succes pe mai departe!", este comunicatul emis de Petrolul Ploieşti.

Înainte să ajungă la Ploieşti, Laszlo Balint a mai fost tehnician la UTA Arad, pe care a antrenat-o în două rânduri, între 2019 şi ianuarie 2022, respectiv noiembrie 2022 şi aprilie 2023.

Între cele două mandate la Arad, Balint a mai activat şi la Universitatea Craiova. Pe lângă experienţele recente avute în Superligă, tehnicianul le-a mai antrenat, de-a lungul carierei, pe Unirea Tărlugeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri