Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"

OFICIAL | Continuă "curăţenia" la Rapid

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 2 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21614587/1/rapid-bucuresti-fc-voluntari-superliga-superbet-9-12-2023.jpg

Este exod în Giuleşti. După Dragoş Grigore şi Iulian Cristea, acum a venit şi rândul lui Kevin Soni să se despartă de Rapid.

Formaţia patronată de Dan Şucu a anunţat rezilierea contractului pe reţelele de socializare.

"Contractul lui Kevin Soni a fost reziliat de comun acord", este mesajul postat de Rapid.

În vârstă de 26 de ani, Kevin Soni s-a format la academia PSG-ului, înainte să ajungă la cea a lui Bordeaux, formaţia pentru care a debutat în fotbalul profesionist.

Înainte să ajungă la Rapid, atacantul camerunez a mai evoluat la Pau, Peralada, Girona, Espanyol, Villareal B, Celta B, Asteras Tripolis, Hatayspor şi Adana Demirspor.

Ajuns în Giuleşti în 2023, Soni a evoluat în doar 6 meciuri, înainte să fie împrumutat la Hapoel Ierusalim. De asemenea, acesta are o selecţie în naţionala Camerunului, bifată în 2022, într-un meci de calificare la Campionatul Mondial din Qatar împotriva Algeriei.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele