Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Nu toţi românii sărbătoresc calificarea în optimi! Ce a declarat Ladislau Boloni

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21645501/1/bl.png

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1 şi s-a calificat în optimile Campionatului European.

Toţi românii au sărbătorit performanţa extarordinară bifată de "tricolori". Toţi mai puţin unul.

Ladislau Boloni, fostul selecţioner de la începutul anilor 2000, îndeamnă la calm. Antrenorul rămas liber de contract, după despărţirea de Metz, a avut un discurs oarecum ciudat şi a punctat că România nu a întâlnit un adversar de top până acum.

”Până la urmă cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 şi 0-0, de asta întreb. Am chef să deranjez moderatorul. Dacă vorbim de calificare, mă gândesc în primul rând la calificarea la Euro, care a fost foarte importantă.

Fotbalul nostru a avut nevoie de o calificare, indiferent cum. Sunt puţin în dificultate să vorbesc despre ce am văzut la Euro. Primul meci nu l-am urmărit. Am văzut golurile, foarte frumoase, care te entuziasmează.

Aşa trebuie să fie, atmosferă de entuziasm, de victorie. E foarte bine, să continuăm aşa. Dar după Ucraina trebuie să acceptăm şi anumite critici. Este adevărat că puteam să marcăm împotriva Belgiei, dar tot atât de adevărat este că echipa noastră a suferit foarte mult în acest meci.

Al treilea meci a fost mai… Subconştientul lucra. Dacă nu pierdem, ne calificăm. Este normal, omenesc. S-a obţinut un meci nul. Am tratat acest meci cu creierul, cu inteligenţă.

Mie nunţile nu prea îmi plac să vă spun sincer. Ultima nuntă frumoasă la care am fost a fost nunta lui Mutu. De ce nu putem să tratăm treaba asta ca adulţii?  Cu maturitate.

Eşti bucuros că te-ai calificat şi din această calificare să câştigi. Deocamdată nu am câştigat ceva extraordinar. Nu am fost într-o grupă atât de dificilă. O grupă serioasă, dar până la urmă dacă ne uităm la celelalte echipe: Ucraina, Slovacia şi Belgia.

Nicio echipă din acestea nu este de top european. Nici Belgia. După părerea mea. Are potenţialul, dar ce a dovedit în această grupă este că îi opreşte ceva. De Bruyne sau Lukaku au jucat la 60-70% din ce ştim.

Belgia să rateze atât de mult… Nu e aceeaşi echipă pe care o ştim de 2-3 ani de zile. Ştiu că sunt locul 3 în lume, dar nu m-au uluit. Italia poate fi eliminată, dar simţi o forţă acolo, mai mare ca la belgieni.

Să nu exagerăm, pentru că în ambele sensuri este rău. Nu trebuie să facem nuntă şi nici înmormântare. Există viaţă între ele. Să fim serioşi, să stăm cu picioarele pe pământ, să jucăm cu entuziasm, cum a fost cu Ucraina.

Eu cred că este un câştig acest turneu la echipa naţională. Abia acum începe Campionatul European adevărat”, a spus Ladislau Boloni, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele