Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

Nu e Istvan Kovacs! Gigi Becali a răbufnit şi a pus tunurile pe un arbitru! "E CFR-ist"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21714430/1/profimedia-0771643334.jpg

După ce şi-a "măcelărit" aproape toată echipa, acum Gigi Becali a pus tunurile şi pe un arbitru.

Hermannstadt a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în această etapă. La scorul de 0-0, Ngezana a deschis scorul, dar reuşita a fost anulată din camera VAR de Horaţiu Feşnic.

După ce în trecut a avut o sumedenie de tirade la adresa lui Istvan Kovacs, pe care l-a acuzat că o favorizează pe CFR Cluj, acum Gigi Becali a lansat aceleaşi acuzaţii şi la adresa lui Horaţiu Feşnic.

"Cu o victorie ajungem la egalitate cu Rapid şi la două puncte de CFR Cluj. Atunci de ce să fiu supărat? Trebuie să iei şi istoricul jocurilor, pentru că noi am avut gol valabil. Ne-au scos mingea din poartă, toată lumea ştie. 

Ştii care e treaba? Feşnic, de ce să o mai arbitreze de la centru pe FCSB? E mai bine la VAR că de-acolo dictează mai bine. La primul lor gol e fault în primă fază la Tavi Popescu. Feşnic de ce să întoarcă faza, că el e CFR-ist?

Pe urmă a intervenit la VAR, după ce arbitrul dictase gol. Îţi dai seama omul ăsta nu are inhibiţii, pic de conştiinţă. Înainte mai mergea. Îmi asum ce spun, nu mai există nicio corupţie în arbitraj, nimeni, nici Kovacs, nimeni, dar singurul om pe care îl pot compara cu arbitrii de altădată, de şmecherie, este Feşnic. 

Ăsta e singurul de care trebuie să scăpăm, părerea mea. Este singurul care are şmecherii şi care are încă o perversitate de nedescris. Tu întorci faza din moment ce-i gol, nu întorci fault.

Îl chemi pe ăla la VAR, după ce dictează centrul terenului? Asta este de o perversitate de neimaginat. Acum sistemul e curăţat, numai că există o prietenie pe care nimeni nu o poate desface, niciun sistem.

Tatăl lui are prietenie cu CFR Cluj, îţi dai seama că este oricând împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanţuri de CFR. Ce să mă sancţioneze? Trăilă, Coldea?”, a declarat Gigi Becali, la Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele