Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Nu e glumă! Un fost mare jucător a făcut dezvăluiri halucinante despre Marius Şumudică! ”Are certificat de nebun! Meciul era gata, iar el îmi cerea să-l las să mai joace”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21663031/1/profimedia-0850179644.jpg

Marius Şumudică este cunoscut prin faptul că este un antrenor excentric.

Totuşi, Liţă Dumitru a avut un discurs uluitor despre Şumi, despre care a spus că are certificat de nebun.

Deşi pare a fi o glumă sau o exagerare, fostul mare jucător a vorbit cu lux de amănunte despre această dezvăluire şi chiar a dat câteva exemple. Mai multe decât atât, Liţă Dumitru a declarat că Marian Rada a fost cel care i-a spus că Şumudică are certificat de nebun.

”(n.r. Marius Şumudică nu era o soluţie?) Cine?! Credeam că vorbim serios... Ceva, ceva calităţi are, dar nu te poţi încurca vreodată cu el! Şumi e nebun! În sens propriu! Nu ştiţi că are certificat de nebun?!

Uite, vă dau un exemplu ca să ştiţi cu cine aveţi de-a face. Prin '96 sau '97, când am antrenat ultima oară în Giuleşti, el juca acolo. La un meci, în care îl trimisesem vârf de careu, el tot ieşea în bandă să centreze. I-am zis de nu ştiu câte ori: 'Cui centrezi, mă, dacă tu eşti atacantul central?!'. El se uita la mine cu o faţă de parcă îi spuneam cine ştie ce minuni.

După o altă partidă, intru în vestiar, Şumudică al meu pe masa de masaj urla cât putea: 'Mi-e rău, mi-e rău!'. 'Ce are ăsta, mă?', l-am întrebat pe doctor. Doctorul ridica din umeri: 'Nu ştiu, zice că-i îi este rău şi atât'. Mă duc la Şumi: 'Ce-ai, mă, ce s-a întâmplat?!'. Repet, el nu fusese accidentat, terminase meciul fără probleme.

'Nea Liţă, mi-e rău! Vă rog să nu mă scoateţi afară!'. El îmi cerea să nu-l schimb! Meciul era gata, iar el îmi cerea să-l las să mai joace! L-am întrebat şi pe Marian Rada, care era secundul meu atunci: 'Ce-i cu ăsta?!'. La care Rada, dând a lehamite din mână: 'Ce, nu ştii?! Are certificat de nebun!'”, a spus Liţă Dumitru, potrivit iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele