Ultima oră
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă
VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”

”Nu e cum se gândeşte lumea de afară”. Rivaldinho, cuvinte superbe despre România

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21710800/1/rivaldinho.png

Rivaldinho (29 de ani) este un nume sonor în fotbalul românesc. Brazilianul are un start excelent de sezon la Farul, pentru care a marcat deja de 3 ori în 6 etape de Superliga.

Fiul legendarului Rivaldo a ajuns în ţara noastră prima dată în 2017, când a fost transferat de Dinamo. Acesta a avut un discurs extrem de frumos despre România şi a punctat că se simte excelent alături de familie. Atacantul îi are alături pe soţie şi pe băieţelul său, David.

"David, băiatul meu, e născut în Bucureşti, îi place mult aici. Eu iubesc România, soţia, la fel. Ne place mult aici. E o ţară care ne-a surprins în sens bun. Nu ştiam cum e România când am avut prima ocazie să vin. Ne-a fost teamă, dar am fost surprinşi total. E o ţară frumoasă, cu oameni foarte buni şi iubesc România. 

Înainte de a sosi în România, nu ştiam cum era ţara. Lumea zicea că poate fi periculos, o ţară care poate fi periculoasă, chiar dacă e în Europa. Ne-a atras atenţia asta, am venit cu puţine emoţii, dar după un timp mi-am dat seama că lumea nu ştie ce vorbeşte, vorbea fără să ştie şi am fost surpinşi plăcut. Nu e cum se gândeşte lumea de afară, e o ţară spectaculoasă. 

Da, cred că mă descurc bine cu limba română. Este o limbă latină şi eu ştiam portugheza, spaniola, italiana. Dacă le ştii şi eşti deschis să înveţi, atunci înveţi româna repede”, a spus fotbalistul celor de la Farul, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele