Ultima oră
Echipa Red Bull, suspectată de trişare. Ar fi folosit un dispozitiv controversat Echipa Red Bull, suspectată de trişare. Ar fi folosit un dispozitiv controversat
UTA vrea să transfere de la Rapid. ”Noi ni-l dorim” UTA vrea să transfere de la Rapid. ”Noi ni-l dorim”
”Ai personalitate, educaţie şi caracter”. MM Stoica, impresionat de un rapidist ”Ai personalitate, educaţie şi caracter”. MM Stoica, impresionat de un rapidist
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. E seara lui Budescu! VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. E seara lui Budescu!
FC Arges – Chindia Târgovişte 2-1. Piteştenii revin în hora promovării FC Arges – Chindia Târgovişte 2-1. Piteştenii revin în hora promovării
Ronnie Gibbons, fost căpitan al echipei feminine a clubului Fulham, spune că a fost "pipăită" de Al Fayed şi că fostul proprietar al Harrods a încercat să o sărute forţat Ronnie Gibbons, fost căpitan al echipei feminine a clubului Fulham, spune că a fost "pipăită" de Al Fayed şi că fostul proprietar al Harrods a încercat să o sărute forţat

”Nu din România”. Dan Petrescu, ofertat în pauza cauzată de meciurile naţionalelor

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21806276/1/fc-cfr-1907-cluj-uta-arad-superliga-superbet-28-09-2024.jpg

 

 

CFR Cluj are parte de o deplasare complicată, pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti. Partida este sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Aflat la al patrulea mandat pe banca tehnică a ardelenilor, Dan Petrescu, a surprins la conferinţa de presă premergătoare partidei. ”Bursucul” a dezvăluit că a avut în pauza echipelor naţionale o ofertă din străinătate pe care însă a declinat-o.

”Am avut ofertă şi acum o săptămână, am avut o foarte mare ofertă. Nu mai contează de unde, dar nu din România! Poate să vină oricând o ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR, asta voi ştiţi.

Am stat aici cel mai bine, mă simt bine. Acum ştiu că dacă nu am rezultate, chiar dacă am avut în trecut, nu mă aşteaptă nimeni nici 5 minute. Din păcate, asta e realitatea crudă a fotbalului românesc şi aici la CFR. Dacă nu ai rezultate trei meciuri, trebuie să pleci, ceea ce nu mi se pare foarte corect”
, a dezvăluit tehnicianul ardelenilor.

Absenţă de marcă pentru meciul de sâmbătă

Dan Petrescu a primit o veste extrem de proastă înaintea duelului cu Petrolul. Un jucător de bază s-a accidentat şi nu va facea deplasarea la Ploieşti.

Este vorba despre Pangiotis Tachtsidis, care a suferit o accidentare uşoară şi va lipsa în meciul de la Ploieşti, notează Spotmedia.

Mijlocaşul grec ar urma să fie apt pentru partida din etapa viitoare cu Sepsi, programată vineri, 25 octombrie, de la ora 21:00.

  • 12 meciuri a jucat Tachtsidis pentru CFR Cluj în acest sezon
  • Două goluri şi o pasă decisivă a reuşit Tachtsidis în meciurile jucate
  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Tachtsidis, potrivit Transfermarkt

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele