Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Novak Djokovic va rata un turneu foarte important. Când ar putea reveni sârbul pe teren

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21618286/1/profimedia-0878843878.jpg

Novak Djokovic s-a decis să se opereze la menisc, miercuri dimineaţă, la Paris. Se preconizează că sportivul va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata Wimbledon (1-14 iulie), iar participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris este incertă, informează L’Equipe.

Operaţia, anunţată ca fiind una clasică pentru repararea unei leziuni la meniscul medial al genunchiului drept, urma să fie efectuată într-o clinică franceză de un tânăr chirurg francez.

Dacă totul decurge bine, Novak Djokovic va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de convalescenţă, ceea ce înseamnă că va lipsi de la turneul de la Wimbledon (1-14 iulie).

Cu toate acestea, el are în continuare ca obiectiv să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru a câştiga prima sa medalie olimpică de aur, unul dintre puţinele titluri care lipsesc din palmaresul său.

Novak Djokovic s-a retras marţi de la Roland Garros din cauza unei accidentări. El se calificase în sferturile de finală, unde urma să îl înfrunte pe norvegianul Casper Ruud.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele