Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage

Real Madrid Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21599404/1/profimedia-0872254369.jpg

Toni Kroos se va retrage la finalul sezonului!

Mijlocaşul Realului a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Se pare că Kroos va evolua la EURO, iar finala Champions League va fi ultimul său meci la Real.

"17 iulie 2014 - ziua prezentării mele la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea de fotbalist, dar în special ca persoană.

A fost începutul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, la finalul acestui sezon, capitolul ajunge la final.

Nu am să uit niciodată această perioadă de succes! Aş vrea să le mulţumesc tuturor că m-au primit cu inima deschisă şi că au avut încredere în mine.

Dar în mod special, aş vrea să le mulţumesc madrilenilor, pentru afecţiunea şi iubirea voastră din prima până în ultima zi.

În acelaşi timp, decizia asta înseamnă că activitatea mea ca fotbalist se va încheia după EURO.

Sunt fericit şi mândru că am găsit timpul perfect pentru decizie. Ambiţia mea a fost să îmi termin cariera în momentul cel mai bun din punct de vedere al performanţei.

De acum înainte, există un singur gând: A por la 15! Hala Madrid y nada mas", a postat Toni Kroos pe reţelele de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele